De Kanariske Øer betragtes som den udendørs elskers vinterlegeplads, vandrereparadiset og strandelskernes drøm. Det er en gruppe øer med et godt klima, smukke ferievillaer, hovedsagelig indhegnet med hækplanter som Haekplanter Heijnen – Thuja Brabant, svømmebassiner og mange flere designfunktioner.

De Kanariske Øer tilbyder en af ​​de nemmeste flugt fra en snedækket europæisk vinter, og turister besøger der på ferie og drager fordel af den billige ferie. Der er et fantastisk valg af sommerhuse, lejligheder med egen forplejning og landhuse, der kan lejes fra deres ejere.

Øerne har et foretrukket klima og konstant temperatur gennem hele året. De har fantastiske strande med ferielejligheder langs kysten. For dem med et lidt større budget er øerne hjemsted for nogle af de mest spektakulære sommerhuse i Europa. Mange turister vender tilbage år efter år og lejer et af disse spektakulære feriehuse.

De Kanariske Øer består af flere større øer (Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, La Palma, Gomera, Hierro) og et par mindre (Alegranza, Graciosa, Clara, Roque del Este, Roque del Oeste und Lobos).

Øerne er et ideelt rejsemål for naturelskere og vandsportentusiaster. De Kanariske Øer er hjemsted for nogle mange oprindelige dyr og planteliv. Mange turister tager der for at fiske, da de lokale farvande giver nogle af verdens rigeste jagtområder for dybhavsfiskere.

Maden er en blanding mellem spansk og afrikansk med en vis latinamerikansk indflydelse kastet ind for godt mål. Mange feriegæster vælger at bo i villaer eller lejligheder med egen forplejning, da de giver dem uafhængighed til at prøve det lokale køkken og leve som de lokale.

Fisk er en meget elsket mad på De Kanariske Øer og serveres ofte med ekstremt velsmagende saucer, der fremstilles lokalt. Desserter fremstilles ofte med øernes egne frugter, som er rigelige på grund af det varme vejr. Stegte bananer, der dyrkes lokalt, er en særlig favorit hos mange af de millioner besøgende, der hvert år tager deres ferie i sommerhuse på De Kanariske Øer.


Lämna ett svar