Helligdage party Planlægning

Ferien er en tid til sjov, familie og venner. Hver ferie har sin egen fest oplevelse. Uanset om det er jul gaver, fjerde juli BBQ eller Thanksgiving kalkun, kan du sikkert forvente, hvad partiet nærmeste har at tilbyde. Men hvis du ikke vil have din fest at være forudsigelig så læs videre, fordi der er måder at lægge et spin på din ferie fest planlægning, at dine gæster aldrig vil glemme.

Det grundlæggende skal stadig være dækket. Du bør henvende din ferie fest planlægning, som du ville enhver part. Den bedste måde at gøre dette på er ved at skabe en tjekliste. En tjekliste vil forhindre uheld, der skaber kaos for værten før og efter en fest begynder. Liste alt hvad du behøver, købt, gæstelisten (navne, telefonnumre og adresser), budget, spillested, menupunkter, dekorationer og alt andet du føler er relevant for din fest. Med en tjekliste i hånden, skru op din fantasi for de drejninger, du har til hensigt at skabe, der vil gøre din ferie fest skille sig ud fra mængden.

Den vigtigste ting at huske på, når der afviger fra normen er at skabe noget, der vil blive accepteret og værdsat. Du ønsker ikke at have en Thanksgiving middag og tjene bøf og kartofler og har det ilde af alle. Når du tilføjer en twist holde det simpelt, men alligevel anderledes nok til at være mindeværdig.

En god måde at holde tingene simple er at foretage en ændring i farveskema. Du kan gøre dette ved at have alle dine dekorationer, der afsættes til en bestemt farve eller farver. De dekorationer er ikke det eneste, du kan ændre. Du kan også få dine glasvarer, fade, kager, cupcakes og andre finger fødevarer sødmefyldt arrangeret med frosting fra det foretrukne farvevalg.

En anden måde at ændre den måde en part at blive husket, er ved at ændre menuen. Dette kan gøres glat på Thanksgiving hvis gæsterne forudgående meddeles. Der er ingen regel mod at foretage en ændring til menuen ved at tilføje din bedste opskrift, men det er bedst at gøre det kendt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *