Macau, beliggende på den sydøstlige kyst af Kina, er en særlig administrativ region af landet berømt for de rige gambling oplevelse det giver og hjem til de førende casino resorts rundt omkring i verden.

Byen er paradis for spisere med en bred vifte af lækre mad fra hele verden, herunder uden sidestykke Macau-stil portugisisk køkken, traditionelle kantonesisk køkken, eksotisk mad fra Italien, Frankrig, Brasilien, Indien, Japan og Korea … Alle kan finde sin egen favorit!

Hvis du ønsker at spise den bedste Macau mad, er der mange øverste valg. Den fantastiske udvalg af forskel køkken til rådighed i Macau gør denne lille, men international by et paradis for madelskere.

Med over 450 års historie, Macansk køkken er unik og uimodståelig. Det er en særlig kombination af portugisiske og kinesiske køkkener. Almindelige madlavning teknikker omfatter bage, grill og stege. Signatur retter omfatter afrikansk kylling, Macansk Chili Rejer og krabber.

Den bedste bage Macau fødevarer ville være ‘Bagt Duck Ris «. Forskellige kok producerer forskellige speciale, men nogle kan gøre det sprødt med guld farve udenfor, blød og sej indeni. For grillretter, den mest populære bliver grillet sardin eller ål. Stegt kalvekød og lammekød er også meget populære.


Categorised in: Macansk Cuisine, Macau

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *