Den idylliske Mayan Riviera ligger på østkysten af ​​Mexicos Yucatan-halvø, der grænser op til Det Caribiske Hav. Denne drømmeferieplacering har alt til den perfekte ferie, inklusive smukke pulverhvide sandstrande, krystalklart blåt vand, fantastiske koralrev, som du ikke må gå glip af.

Cancun er et populært feriested med hoteller, der passer til alle budgetter, hvor feriestederne Playa del Carmen, Tulum, Puerto Morelos og Felipe Carrillo Puerto i syd også er populære blandt turister.

Om aftenen kan man nyde det livlige natteliv i mexicansk stil eller ved at slappe af over nogle traditionelle mexicanske retter af tortillas, tamales, enchiladaer og genstegt bønner. Læn dig tilbage og nyd en Tequila eller to, mens du ser de underholdende Mariachi-bands i aktion.

Generelt er Maya Riviera den hotteste del af Mexico, selvom der stadig er sæsoner, hvor det er bedst at besøge området. Det har et sub-tropisk klima og er varmt og fugtigt hele året rundt, hvor sommermånederne får de højeste fugtighedsniveauer. Temperaturerne når midten af ​​30’erne i sommersæsonen, hvilket også er regntiden.


Categorised in: Mayan Riviera, Mexico

Lämna ett svar