Pissouri er beliggende i den sydvestlige del af Cypern, kun et par miles fra Limassol og omkring 20 miles fra Paphos. Hvis du er på udkig efter en rolig afslappende ferie til Cypern, så behøver du ikke se længere end Pissouri. En ferie her kombinerer den tilbagelagte maleriske bakkeby med det rolige feriested Pissouri-stranden.

Pissouri Beach ligger i en uspoleret bugten med havnefronten og en fiskerfartøj. Bugten betragtes som en af ​​de smukkeste strande på Cypern. Strækker i to kilometer. Andre stille mindre strande kan findes omkring det lokale syn på Aphrodite’s Rock. Vand og vejrforhold i Pissouri Bay er perfekte til vandsport med en dykkerskole, der opererer i bugten i sommermånederne. Andre vandsportsaktiviteter omfatter snorkling, surfing, windsurfing, paragliding, vandski og sejlads.

Borte fra stranden kan gæsterne nyde en runde eller to golf på Secret Valley Golf Course eller tage en tur gennem skovene, vinmarkerne og gårde. Der er mange steder at besøge på din billige ferie til Pissouri, herunder den cypriotiske hovedstad Nicosia, Limassol, Paphos.

Pissouri nyder nogle fantastiske festivaler, herunder den årlige vinfestival i september og ti dage med parader og fester i slutningen af ​​februar. Nyd festlighederne ved at bestille et af de sidste øjebliks tilbud til Cypern, som altid er til rådighed.

Strandferie til Pissouri kan nydes fra april til og med november til november. Juli og august se 12 timers solskin om dagen med temperaturer omkring 31 ° C


Categorised in: Destinationsguide, strand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *