Levante strand (også kendt som Sunrise Beach) er en af ​​to strande i udvej Benidorm på Spaniens Costa Blanca, lidt over 20 miles fra Alicante. Levante Beach ligger tæt på Benidorms bymidte og har en lang promenade kantet med caféer og barer, som er livlige hele dagen og om natten.

Om natten vil du blive forkælet for valg, når det kommer til underholdning som områdets diskoteker, pubber, klubber, cabaretsteder, komedieklubber, casino og meget mere til liv. For dem der søger mere rolige aftener er der masser af restauranter, der serverer forskellige typer mad, hvor man kan nyde godt mad og have det sjovt, bare ’folk ser’.

Paragliding, vandski, jetski, windsurfing, dykning og snorkling er nogle af de mange vandsportsaktiviteter, der tilbydes her på Levante Beach. For dem der leder efter noget lidt anderledes, er den unikke sport af kabelski også tilgængelig her. Sammen med de mange vandsportsaktiviteter, der tilbydes, er der også dykkerflåder og glider til sjov i havet.

Bortset fra den smukke strand her kan du nyde en god dag ude på et af områdets forlystelsesparker – Terra Mitica, Mundomar og Aqualandia. Andre dagsture omfatter et besøg på Algar Falls og Canelobre Caves. Der tilbydes også lokalt golf, et akvarium, botaniske haver, safari park, båd og katamaran ture, go-karting, mountainbike, klatring, jeep safaris, quad bike tours og glasbåd bådturer.

Levante Strand har hele året rundt solskin, med 5 timers solskin om dagen om vinteren og 10 timer om sommeren. Temperaturer gennemsnitlig 30C i juli og august, men kan nå op til 40C.

Levante Beach har noget for hele familien at nyde når på en af ​​de store feriepakker til rådighed for dette herlige feriested.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *