Wien er et af de smukkeste steder i verden. Turister fra forskellige dele af planeten besøger dette sted for at opdatere deres sind. Nogle af de vigtige og smukke arkitektoniske monumenter og bygninger er placeret i byen.

Der er så mange turistattraktioner, der gør Wien til et fantastisk sted at besøge, der inkluderer:

 Smukke gamle paladser

Der er mange smukke gamle paladser i Wien, nogle af de mest besøgte inkluderer Hofburg kejserpalads, som oprindeligt stammer tilbage til det 13. århundrede (dog har der været mange renoveringer og tilføjelser gennem århundrederne). Du kan også besøge Schonbrunn-paladset, der indeholder Tiergarten Schonbrunn, verdens ældste zoologiske have.

Over 100 kunstmuseer

Kunstmuseer tiltrækker millioner af besøgende om året til Wien, hvor nogle af de mest populære er Albertina med over 1 million gamle malerier, Leopold Museum med en af ​​de største samlinger af østrigsk kunst, Naturhistorisches Museum fra 1800-tallet eller Museum of Natural History of Wien og Technisches Museum Wien eller Wiens tekniske museum.

Wiens berømte kirker

Wiens store antal gamle kirker er populære blandt besøgende. Nogle af de mest besøgte inkluderer Deutschordenskirche eller The Teutonic Order kirken, Karlskirche eller St. Charles’s Church, Peterskirche eller St. Peters Church, St. Stephen’s Cathedral og Ruprechtskirche, der betragtes som den ældste kirke i Wien med rødder tilbage til 796.
……………….
Wiener Riesenrad pariserhjul Som vist i James Bond Film fra 1987, The Living Daylights, er Wiener Riesenrad eller Viennese gigantisk hjul et 65 meter højt pariserhjul, der historisk går tilbage til 1897, hvilket gør det til et af de ældste pariserhjul i verdenen. Det er også det eneste pariserhjul i Wien.

Shopping i Wien

Fra luksusbutikker til små uafhængige butikker – Wien er en ideel destination for shopping. Besøgende kan tilbringe mange lykkelige timer med shopping eller bare surfe i Wiens butikker. Du kan shoppe en række forskellige ting fra modeartikler til madvarer til sport til CBD-olie –cibdolcbd.dk –  til keramik, emaljesmykker og mange flere.


Categorised in: Turistattraktioner, Wien

Lämna ett svar