Spanien er en himmel for vandsport, takket være kystenes forgængelighed samt de rigelige søer og reservoirer. De mest populære sportsgrene omfatter sejlads, windsurfing, vandski, jetski, surfing og sub-vandsport. Der er guilds for de fleste vandsport i alle de største Costa resorts, og træning og instruktioner er generelt tilgængelige. T

Den store sejltradition og renheden af ​​sine farvande og det tempererede vejr gør Spanien til et populært sted at nyde vandsport. Fra Atlanterhavet til Middelhavet er 836 km af den andalusiske kystlinje præget af fremragende serviceydelser, som giver et fremragende udvalg af aktiviteter.


kilde: www.pixabay.com

Populært sted at nyde vandsport

Roning og kanosejlads er muligt på mange søer og floder, hvor kanoer og kajakker typisk kan lejes. Der er yachting marinaer inde i landet, i Sevilla og Gelves, der letter sejlads i floden Guadalquivir tæt på Sevilla. Der er sejladsfaciliteter tæt på Guadalquivir i Tranco de Beas Reservoir i naturparken Cazorla, Segura (Jaen-provinsen) og også på Las Villas. Der er bedre faciliteter på Iznajar Reservoir, der dækker opdeling af tre provinser – Cordoba, Malaga og Granada. Der er utallige steder til snorkling og dykning langs kysten i Andalusien.

Tips: Hvis du gerne vil satse på sport fra de solrige strande i Spanien, prøv https://www.unibet.dk/betting. Spil på alle større sportsgrene, herunder fodbold, basketball med de bedste odds.

La manga club – Ideel til vandsport

Formidabelt beliggende mellem to søer, La Manga Club er en fremragende beliggenhed for alle former for vandsport. Man kunne finde ud af en utallige verden af ​​vandbaserede aktiviteter, der venter på at blive forsøgt. Denne særprægede indstilling har det hele, du har brug for til vandsport: fremragende vejr, uforanderlige tropiske vinde, tempereret lavt vand, i gennemsnit 6 ° varmere end Middelhavet. Alt det tyder på, hvorfor det betragtes som et af Europas bedste sejlads- og windsurfing destinationer. At sejle på Mar Menor er en uforlignelig oplevelse: det er roligt vand og bløde vinde gør det til et ideelt miljø for at lære og praktisere.

Der er også mulighed for at ansætte joller, brædder og våde dragter. For en mindeværdig dag på bølgerne er det rart at have en båge ansat også. Du kan vælge mellem et omfattende udvalg af vandfartøjer: sejlads, roing, kajakker, motorbåde og yachter – med eller uden skipper. Der er også organiserede charterbådture til øerne i Mar Menoror omkring Middelhavet; bare læne dig tilbage, nyd omgivelserne og lad dig være blødt blæst af bølgerne. Motorbåd, vandski, eskorterede jetski og andre vandsport tilbydes gennem sejlsportcentre rundt om Mar Menor.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *